zaterdag 4 juli 2009

Facebook


Contact leggen doen we deze dagen heel makkelijk en meestal via het trillende beeldscherm dat onze grote onmisbare vriend is geworden. De computer is geliefd, maar slurpt veel tijd. In plaats van naar buiten gaan en een terrasje pakken, doet iedereen aan hyves, skypen, bloggen natuurlijk, msnen en facebook. Ik dacht altijd dat ik zo werelds was en dat het contact gewoon van mond tot mond moest verlopen. Ik moet echter toegeven dat dat niet helemaal waar is, vandaag heb ik naast Hyves ook maar eens Facebook aangemaakt.

Facebook is een internationale site waar je je profiel aan kan maken en dan contacten kan leggen. Mensen die je ontmoet tijdens interrail kun je opsporen, je kan stiekem het profiel van je secret lover nachecken of je kan lekker makkelijk foto's uitwisselen. Onzin dus eigenlijk, maarja je moet bij de tijd blijven en netwerken, of je nu wilt of niet.
Dus heb je intresse in mijn foto's of wat ik aan het doen ben, check dan mijn Facebook. ;) Of liever, geef een belletje en pak samen een terrasje. Old school!

4 opmerkingen:

mam zei

En hoe komen we daar dan op?

Lidi zei

Ik zit er al 'n tijdje ook op!!!

Lidi zei

Maar ik kan jou nu niet vinden!

Lidi zei

Heb je gevonden en 'n verzoek gestuurd of we vrienden kunnen worden.