donderdag 1 oktober 2009

Bagels Enzo

Toen ik in juni in New York was heb ik zoveel gezien, meegemaakt en ook gegeten. Van rare vissoepjes tot lekkere zoete dingen, maar vooral de bagels waren heerlijk. Bij veel winkeltjes kon je deze lekkere broodjes krijgen; verschillende smaken en verschillende soorten creamcheese.
Weer in Nederland had ik steeds zin in een bagel, maar hier ben je dan al snel aangewezen op Bagels & Beans. Dinsdag ben ik echter na tentamen bij Bagels & Zo gaan lunchen in Utrecht.Bagels & Zo is een redelijk grote tent met veel licht en houten tafels, stoelen en banken. Achter zit een grote counter met keukeneilandje. Rond lunchtijd zat het helemaal vol, maar toen we een plekje hadden gevonden werden we dan ook meteen geholpen.
Bij Bagels & Zo heb je natuurlijk heel veel soorten bagels: met gerookte zalm, gegrilde aubergine, scrumbled egg; met of zonder creamcheese (ook weer drie smaken trouwens); een meergranenbagel, een witte, met sesam of uisnippers, etc. Veel keuze dus. Bovendien hebben ze elke dag twee specials die je zelfs voordelig kan krijgen in combinatie met een jus. Ik had de special met warme brie, tomaat, pijnboonpitjes en ananas. Lekker, maar ik miste de sla, de frisheid. De bagel was heerlijk vers en wel redelijk belegd, maar ik ben nou eenmaal erg op groen gesteld (niet dat er in NY sla op de bagels ging..).
De cappuccino was overigens ook heerlijk. Een mooie grote kop met lekker schuim. Je kan bovendien ook bij alle thee en koffie een slobberbak bestellen: extra large dus. Perfect voor mij bij thee. Ze hebben trouwens 12 soorten thee en dan ook nog ijskoffie, vruchtensapjes en zoetigheid (muffins, taart, brownie, oatmeal cookies & more). Aan de keuze zal het dus niet liggen!Bagels & Zo
Nachtegaalstraat 70
3581 AM Utrecht
030 2381855

3 opmerkingen:

mam zei

Heerlijk ziet het eruit!
Leuk dat je zoveel in je blog schrijft, zo blijven wij ook op de hoogte.

Lidi zei

Mmmmmmm.... ik krijg erge trek!

Je zusje zei

Die inhoud van het glas ziet er alleen niet zo lekker uit,, xD