donderdag 4 november 2010

Mooier dan dat het lijkt


Soms is er chaos, drukte en raak je jezelf een beetje kwijt. Kijkend naar mijn nachtkastje kom ik mezelf dan altijd weer tegen. Mijn tafeltje daar is mijn leven. Veel vrouwen zeggen dat je hen kan aflezen door de handtas de doorspitten, ik heb echter teveel tassen en wissel steeds. Nee mijn nachtkastje, dat ben ik: wat tijdschriften, drie boeken waarin ik halverwege ben, een kop thee, een aangebroken reep chocolade, nog meer thee, een kladblok met mijn 'studieschema' en enkele to-do lists voor deze week en de Allerhande.

Sinds ik twee maanden geleden uit Rusland terug ben gekomen en de universiteit weer was begonnen loop ik achter de feiten aan. Van filmfestival naar collegezaal, naar het koffieapparaat van Bagels & Beans. Dan nog een fotocursus, leuke huisgenoten en ook af en toe wat aandacht naar vriendinnen. Zonder agenda kan ik echt niet meer, alles is gepland, alles heeft een bedachte tijdsduur.

Toch, als ik eerlijk ben en er eens goed bij stil sta, valt het allemaal wel mee. Ik heb tijd op liters thee te drinken, volg een domme Duitse serie ter ontspanning, en heb enorm veel op m'n blog gepost. Ook als ik naar mijn kledingkast kijk zie ik wat nieuwe dingen, dus tijd voor winkelen was er ook.
De laatste week en de komende worden echter nog even hectisch: presentatie, tentamen en een onderzoek. Daarna pak ik voor een lang weekend mijn camera weer op en zal ik de wereld is verblijden met mooie plaatjes.

ps. En driemaal raden wat er nog meer op het programma staat? Haar naam was Sarah en een concert van Blood Red Shoes!

5 opmerkingen:

mama zei

Mooi dat je in alle chaos toch de positieve dingen ziet!

Lidi zei

hoe heb je deze foto gemaakt?

Liselotte Roodbol zei

Zelfontspanner, moesten een zelfportret voor mijn fotocursus maken. :)

papa zei

geweldige foto

Lidi zei

Inderdaad, grappig ook