vrijdag 11 mei 2012

Sandra in de trein

Ik ben misschien wel een wereldverbeteraar (of hoop dat te zijn), maar mijn vriendinnetje Sandra is dat nog drie keer meer. Dingen sponsoren, evenementen organiseren, goede doelen steunen: dat is Sandra. Deze week is ze weer met iets nieuws van start gegaan, en daar ga ik toch even reclame voor maken. 

Morgen gaat Sandra heel Nederland doorcrossen. Met de trein gaat ze op pad om zichzelf met zoveel mogelijk Monopolystraten te vereeuwigen. Utrecht - Rotterdam - Den Haag - Haarlem - Amsterdam - Groningen - Arnhem: dat is haar route. Een leuk project, maar natuurlijk niet zomaar. Haar reis is een actie in het teken van Edukans, een organisatie die onderwijsprojecten in ontwikkelingslanden steunt. Het idee is dat zoveel mogelijk mensen haar sponsoren met deze reis en dat al dat geld naar straatkinderen in Uganda gaat. Mooi toch?

Via de website kan je Sandra volgen en kan ook jij een bijdrage leveren. Het eerste doel was 200 euro, maar dat is inmiddels verdubbeld. De 500 is zelfs al bijna bereikt. Help jij ook mee? Succes Sandra!! 

Geen opmerkingen: