donderdag 10 december 2009

Coffee and Crumbs

Coffee and Crumbs is een café aan de gezellige Burgemeester Reigerstraat. Ontbijtjes, koffie, High Tea, lunch en sapjes kan je bestellen aan de hand van een redelijk grote kaart. De taarten zijn allemaal zelf gebakken en ook de scones zijn uit de eigen keuken geserveerd met jam en clotted cream. Ja, het menu mag er wezen en ik kan urenlang doorpraten over de lekkere scones die ik voorbij heb zien komen..

De sfeer is moeilijker te beschrijven. Het is een vrolijk gekleurd tentje met grote foto's, bloemen op tafel en heel veel kleur. En de eigenaar heeft zijn eigen afwisselende muziek, van salsa naar Robbie Williams. Alles is echter een beetje vervallen en verslonsd. Eén foto ontbreekt aan de wand, het is er koud. Er mist ook iets, misschien toch de mensen. Het is er meestal rustig en ondanks de goede zorgen van de gastheer voel je je een beetje opgelaten. Je kan niet in de massa verdwijnen of lekker afgeleid naar andere mensen staren.

Weg blijven dus? Nee juist allemaal langs gaan bij Coffee and Crumbs in de hoop dat het binnenkort weer helemaal vol zit!

1 opmerking:

mama zei

Misschien vooral leuk in de zomer?